[Fshare][4share] Download Transport Fever Full Crack
New Games
Home » Full Game » Simulation » Transport Fever

Transport Fever

transport-fever-logo

 • Transport Fever is a railroad­-focused tycoon game. Players start in 1850 and build up a thriving transport company. As an emerging transport tycoon, the player constructs stations, airports, harbors and makes money by connecting areas requiring transport services.

  Construct complex road­-rail-water-air networks in the endless game and experience more than 150 year of transportation history. Fulfill the people’s needs and watch cities evolve dynamically. Supply industries with freight, develop complete cargo chains and enable economic growth. Build up a transport empire!

  Master challenges and get entertained in the campaign game mode. Two campaigns consisting of a multitude of missions with increasing difficulty can be tackled. Missions of the American and the European campaign tell the historical context of the 19th and 20th century and offer a wide range of real­world transportation challenges.

  Download

  4share: http://4share.vn/d/4570767175767574
  
  Fshare: https://www.fshare.vn/folder/RYCG2JDV3HWT
  

  CRACK: https://www.fshare.vn/file/5NKKXPFSD5EB

 • MINIMUM:

  • OS: Windows 7, 8 or 10 (64­bit)
  • Processor:  Intel Core 2 Duo 3.0 GHz
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 260, ATI Radeon HD 5670, 1 GB VRAM
  • Storage: 12 GB available space
 • transport-fever-1

  transport-fever

 • https://youtu.be/iTGHOX4932k

—NOTE:—

Link full crack không bao giờ die
Pass giải nén mặc định là full crack hoặc fullcrackpc

Hướng dẫn tải game với link shink.in và tăng tốc link Fshare - 4share

About Death

Người ta sợ theo đuổi những giấc mơ vĩ đại, đương nhiên, ai mà chẳng sợ khi phải từ bỏ tất cả chỉ để theo đuổi một giấc mơ

Check Also

Take On Mars

Khám phá các địa hình núi đá và các chất thải cát của hành tinh đỏ. Trên sao Hỏa đặt bạn phải ở giữa các cam kết thú vị nhất của nhân loại. Với một kho vũ khí khoa học theo ý của bạn, bạn sẽ đi tiên phong thăm dò, và thuộc địa, của hành tinh đỏ.

TẤT CẢ CÁC GAME KHI ÚP LÊN ĐIỀU ĐƯỢC MÌNH TEST CẢ RỒI, AI KHÔNG CÀI ĐẶT ĐƯỢC CÓ THỂ CMT TẠI ĐÂY ĐỂ CỘNG ĐỒNG HỖ TRỢ, MỖI NGÀY CÓ HÀNG TRĂM CMT YÊU CẦU HỖ TRỢ NÊN MÌNH CŨNG KHÔNG SUPPORT NỖI, NẾU KHÔNG CÓ AI HỖ TRỢ HÃY NHẮN TIN QUA FANPAGE MÌNH SẼ HỖ TRỢ!
Inline
Inline

Powered by moviekillers.com