[Fshare][4share] Download: Call to Arms Full Crack
New Games
Home » Full Game » Strategy » Call to Arms

Call to Arms

Call to Armslogo

 • Call to Arms offers an innovative new look into modern era combat. Initially offering two playable factions with realistically modeled vehicles and heavy weaponry, as well as dozens of firearms and customizations. Command your troops to victory or fight by yourself in the 3rd person action mode.

  The base game offers two factions: the United States Army and the Global Revolutionary Movement. Fight in rural areas, factories, railway stations or in towns and use the environment to your advantage. Cover is everywhere, and almost everything can be destroyed. An unseen amount of challenges are awaiting you in exciting online combat supported by Steamworks!

  The game allows you to command your units in the classic real-time strategy mode or to fight directly by taking control over an individual vehicle in the 3rd person action mode.

  Download

  4share: đang cập nhật
  
  Fshare: đang cập nhật
  
  Uptobox:  http://uptobox.com/vmskrhallxb3
  
  Mediafree: http://mediafree.co/5wn4texk69n0/
  
  Userscloud: https://userscloud.com/ry5vim69d9q9
  
  Torrent: http://www97.zippyshare.com/v/482EwGKL/file.html
 • MINIMUM:

  • OS: 64bit – Windows Vista, 7, 8
  • Graphics: DirectX 10/11 compatible
  • DirectX: Version 11
  • Storage: 20 GB available space
  • Sound Card: DirectX 10/11 compatible
 • Call to Arms

  Call to Arms1

—NOTE:—

Link full crack không bao giờ die
Pass giải nén mặc định là full crack hoặc fullcrackpc

Hướng dẫn tải game với link ouo.io và tăng tốc link Fshare - 4share

About Death

Người ta sợ theo đuổi những giấc mơ vĩ đại, đương nhiên, ai mà chẳng sợ khi phải từ bỏ tất cả chỉ để theo đuổi một giấc mơ

Check Also

Warlock 2: The Exiled

Nhằm giúp “tân thủ” có cái nhìn thấu đáo và dễ nắm bắt lối chơi hơn, ngay từ đầu Warlock 2: The Exiled đã chứng tỏ mình có sự đầu tư hết sức đúng mực khi đưa ra một bài hướng dẫn game rất chi tiết. Các câu thoại hướng dẫn được thể hiện khá dễ nhìn và dễ hiểu, cũng như tuân theo một thứ tự nhất định để dẫn dắt người chơi qua các trình tự quản lý trong game.

TẤT CẢ CÁC GAME KHI ÚP LÊN ĐIỀU ĐƯỢC MÌNH TEST CẢ RỒI, AI KHÔNG CÀI ĐẶT ĐƯỢC CÓ THỂ CMT TẠI ĐÂY ĐỂ CỘNG ĐỒNG HỖ TRỢ, MỖI NGÀY CÓ HÀNG TRĂM CMT YÊU CẦU HỖ TRỢ NÊN MÌNH CŨNG KHÔNG SUPPORT NỖI, NẾU KHÔNG CÓ AI HỖ TRỢ HÃY NHẮN TIN QUA FANPAGE MÌNH SẼ HỖ TRỢ!
TẢI GAME BẰNG LINK 4SHARE LÀ BẠN ĐÃ ỦNG HỘ CHÚNG TÔI DUY TRÌ VÀ PHÁT TRIỂN!
error: Content is protected !!
Inline
Inline

Powered by moviekillers.com